Motel X, Sdr. Borup

Lunt i svinget, der hvor motorvej E45 fra syd møder Randers, ligger Motel X. Gennem sparring med Randers Kommune faldt valget på den perfekte grund for motellet, der opfylder de behov direktøren ønskede sig.

Bare kom i gang. I får al den hjælp I har brug for”.

Opfordringen kommer fra direktør for Motel X i Sdr. Borup, Bjarne Olsen. Han er en af de virksomhedsejere, der har valgt at købe erhvervsgrund og bygge nyt i Randers. Valget faldt på en grund tæt på motorvejen i Sdr. Borup lige syd for Randers - en perfekt beliggenhed for et motel, der tilbyder billig overnatning til både erhvervsfolk, familier og senest også studerende, der deltager i kortere skoleforløb på Randers’ mange uddannelsesinstitutioner.

Og han har ikke et øjeblik fortrudt, at han valgte at købe erhvervsgrund og starte sin virksomhed i Randers: ”Grunden havde en god pris, og beliggenheden lå perfekt i forhold til de krav, jeg havde til placeringen”, fortæller Bjarne Olsen.

 

God sparring og hurtig sagsbehandling

Da valget af erhvervsgrund var taget, var næste skridt at kontakte kommunen og begynde sagsbehandlingen. Modsat hvad man måske kunne fristes til at tro, oplevede Bjarne Olsen en gnidningsfri proces.

Vi fik rigtig meget hjælp af kommunen. Da vi startede planlægningen var vores finansiering faktisk ikke helt på plads. Til trods for det så hjalp kommunen os videre som om, vi stod klar til at bygge. Vi havde en rigtig god oplevelse i gennem hele dialogen med kommunen,” fortæller en tydeligt tilfreds Motel X direktør.

Der var ingen ventetid i forhold til sagsbehandlingen. Kommunen overholdt alle aftaler omkring en hurtig sagsbehandling af vores projekt”, fortæller Bjarne Olsen.

 

Udviklingen fortsætter gennem godt samarbejde

Byggeriet har stået færdigt ved motorvejsafkørsel 43 siden 2010, og det gode samarbejde med Randers Kommune er der stadig. Det seneste udbytte af samarbejdet har været hjælp til at få anlagt en ny sti og få en busforbindelse til at starte ved motellet hver morgen.

Det er med stor tilfredshed, at Motel X direktøren kan se sit hårde arbejde udvikle sig i takt med, at området omkring Sdr. Borup også vokser med stadigt flere erhvervsgrunde til salg. Og på spørgsmålet om han vil anbefale andre at bygge i Randers Kommune, svarer Bjarne Olsen ”ja helt klart”.

 

Hvor skal din virksomhed bygge i Randers Kommune?

Er du blevet inspireret af Bjarne Olsens succeshistorie? Find din nye erhvervsgrund her på siden, hvor du kan se alle de erhvervsgrunde, der er til salg. Du kan også kontakte Erhvervsservice og få hjælp til at finde den perfekte erhvervsgrund til din virksomhed.